Loopbaan en Interim Professionals
vdBerg Consultants, een nieuw perspectief voor mens en organisatie
Service voor Werknemers
Service voor Organisaties
Trainingen
Professionals
Wetenswaardigheden
Contact
Assessment
'Of je nu denkt dat je iets wel of niet kunt, je hebt altijd gelijk'


vdBerg Consultants: Uw specialist op het gebied van gedrag, drijfveren, vaardigheden
  
Diverse analyses vormen snelle en betrouwbare hulpmiddelen om gedrag, drijfveren en talenten van personen in beeld te brengen in de vorm van duidelijke teksten en grafieken. Ook voor een functie kunnen de door een organisatie gestelde wensen in beeld worden gebracht. Zo kan er op eenzelfde basis een directe vergelijking worden gemaakt tussen functie-eisen enerzijds en persoonlijke kwaliteiten van een (potentiële) medewerker anderzijds.

Het begin: een grondige analyse van gedrag, drijfveren en vaardigheden

Het maken van analyses vormt een begin. Aan de hand van de verkregen resultaten volgt een bespreking, waarin deze worden toegelicht en verduidelijkt. Vervolgens kunnen afspraken worden gemaakt voor vergroting van de effectiviteit in een functie, om minder sterke punten extra aandacht te geven en om persoonlijke ontwikkelingsplannen te maken. Ook voor deze vervolgtrajecten kunt u een beroep op ons doen.
De instrumenten worden voordurend geactualiseerd, zodat u er op kunt vertrouwen dat de analyses zo specifiek mogelijk weergeven wat er aan persoonlijke kwaliteiten bij medewerkers beschikbaar is.

Een greep uit de verschillende instrumenten

Voor een functie

► Werkomgevingsprofiel (gedrag)
► Functiescan (gedrag en drijfveren)
► Functieprofiel (gedrag, drijfveren en talenten).
 

Voor een medewerker

► Gedragsanalyse
► Werkgerelateerde Drijfveren Analyse
► Persoonlijke kwaliteitenscan (gedrag en drijfveren)
Persoonlijke Talenten (gedrag, drijfveren en talenten).

En... er is nog een aantal aanvullende instrumenten, o.a. 360-graden- beoordeling. Kortom, u kunt, in overleg met ons als specialist, gemakkelijk de juiste keuze maken voor uw situatie.
Onze analyses kunnen in een breed scala van situaties worden ingezet en ondersteunen u bij o.a.: Werving en Selectie, Teambuilding, Organisatieontwikkeling, Coaching, Conflicten, Persoonlijke Ontwikkelings-Plannen (POP`s), kortom in vrijwel elke situatie waarin gedrag, drijfveren en talenten een belangrijke rol spelen.

Verbeter Uw rendement, vergroot de effectiviteit van uw leidinggeven.
 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden. Aan dit oriënterende gesprek zijn uiteraard geen kosten voor u verbonden. U kunt gebruik maken van het contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen voor een advies op maat.Startpagina

Gebruiksovereenkomst   Privacybeleid  

© vdBerg Consultants, Loopbaan en Interim Professionals Elst 2009


vdBerg Consultants, een nieuw perspectief voor mens en organisatie
Service voor Werknemers
Service voor Organisaties
Trainingen
Assessment
Professionals
Wetenswaardigheden
Contact