Loopbaan en Interim Professionals
vdBerg Consultants, een nieuw perspectief voor mens en organisatie
Service voor Werknemers
Trainingen
Assessment
Professionals
Wetenswaardigheden
Contact
Interim Management
Loopbaanadvies & Coaching
Mobiliteit
Outplacement
Re-integratie
HR-diensten
Executive Search & Werving en Selectie
'In elk einde zit ook het begin van iets nieuws'


vdBerg Consultants: uw partner bij Uw werving en selectie van nieuwe medewerkers

Ons bureau streeft er voortdurend naar om de juiste match te vinden tussen het functieprofiel, de organisatiecultuur, het werkomgevingsprofiel en de kandidaat. Onze adviseurs zullen altijd starten met het verkrijgen van inzicht in uw organisatie en specifiek in de afdeling waar de vacature vacant is.
 
vdBerg Consultants en Executive Search

In een Executive Search-traject benaderen wij op een persoonlijke manier potentiële kandidaten. vdBerg Consultants weet als geen ander wat er gebeurt in de markt. Door die feeling met de markt weten onze adviseurs gekwalificeerde kandidaten te vinden in het kader van uw werving en selectie. Deze vorm van benaderen gebeurt op uiterst discrete wijze.

vdBerg Consultants en File Search

vdBerg Consultants beheert een eigen database met gegevens van gekwalificeerde kandidaten. Dagelijks weten nieuwe kandidaten ons te vinden. Via onze internetsite, advertenties, relaties, adviseurs en tevreden kandidaten melden zij zich bij ons aan. Bij File Search wordt aan de hand van vooraf gestelde criteria het functieprofiel gecombineerd met het kandidatenprofiel.

vdBerg Consultants en Netwerk Search

Bij Netwerk Search brengen wij uw vacature onder de aandacht van bijvoorbeeld collega-bureaus en andere relaties. Op een effectieve wijze ontstaat er in een kort tijdsbestek zicht op potentiële kandidaten binnen ons netwerk.

vdBerg Consultants en E-recruitment

E-recruitment is inmiddels een veel gebruikte systematiek om kandidaten te benaderen. vdBerg Consultants heeft in het kader van werving en selectie toegang tot diverse (landelijk bekende) CV databanken.

vdBerg Consultants, no cure no pay!

Indien wij er niet in slagen passende kandidaten te werven in het kader van uw werving- en selectieopdracht, worden er geen kosten in rekening gebracht.

Neem
vrijblijvend
contact met ons op voor een oriënterend gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden. Aan dit oriënterende gesprek zijn uiteraard geen kosten voor u verbonden. U kunt gebruik maken van het contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen voor een advies op maat.Startpagina

Gebruiksovereenkomst   Privacybeleid  

© vdBerg Consultants, Loopbaan en Interim Professionals Elst 2009


vdBerg Consultants, een nieuw perspectief voor mens en organisatie
Service voor Werknemers
Service voor Organisaties
Trainingen
Assessment
Professionals
Wetenswaardigheden
Contact